Privacybeleid

Laatste versie: 18 januari 2023

Cookiebeleid
Deze website gebruikt enkel functionele cookies (bijvoorbeeld voor formulieren) om de website correct weer te geven. Er worden geen marketing of tracking cookies geplaatst. Fijn toch?

Privacy
De gebruiker van het contact- en website aanvraagformulier gaat ermee akkoord dat de door zijn/haar ingevoerde gegevens niet langer dan nodig worden bewaard maar voor het termijn dat hij/zij klant bij Silvan | Digital Studio is en de periode voordat hij/zij klant is bij Silvan | Digital Studio om een prijsinschatting te maken en hem/haar terug te kunnen contacteren.

Als je wilt dat jouw gegevens per direct worden verwijderd kun je een verwijderingsverzoek indienen door Silvan Soeters te benaderen via onderstaande gegevens.

Gegevens
Silvan | Digital Studio is van Silvan Soeters
KvK 65078985
Pleinweg 70B 3083 EH Rotterdam
hey@silvan.design

Dit Privacy- en Cookiebeleid is voor het laatst bijgewerkt op 25 januari 2023.

Welkom bij mijn Privacy- en Cookiebeleid. Dit document beschrijft hoe ik, als freelance web designer en developer, persoonsgegevens verzamel, gebruik en bescherm in verband met jouw gebruik van mijn website en de diensten die ik aanbied.
Privacy

Verzameling van persoonsgegevens

  • "Contactformulier": Wanneer je een website aanvraagt via het contactformulier op mijn website, vraag ik je om jouw naam en e-mailadres te verstrekken. Dit is noodzakelijk om contact met je op te kunnen nemen en een offerte op maat te kunnen sturen.
  • "Verwerking van gegevens": Jouw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld, namelijk het versturen van een offerte en het opnemen van contact.

Bewaring van persoonsgegevens

  • "Bewaartermijn": Conform de Nederlandse wetgeving dient men persoonsgegevens niet langer te bewaren dan strikt noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor de gegevens zijn verzamelt. In dit geval, aangezien de gegevens alleen worden gebruikt voor het versturen van een offerte en het opnemen van contact, is het waarschijnlijk dat deze gegevens gedurende een periode van maximaal 3 maanden bewaard worden. Nadat deze periode is verstreken, zullen de gegevens worden verwijderd of anoniem gemaakt.

Gebruik van persoonsgegevens

  • "Marketing": Ik zal geen gebruik maken van de verzamelde gegevens voor enige vorm van marketing of het delen met derden zonder jouw uitdrukkelijke toestemming.

Jouw rechten

Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens ik van je verzamel en hoe ik deze gebruik. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering van je persoonsgegevens doen door contact met mij op te nemen.

Verder heb je het recht om bezwaar te maken tegen het gebruik van je persoonsgegevens voor directe marketing-doeleinden en om beperkingen te verzoeken in de verwerking van je persoonsgegevens.

Ook heb je het recht om de door jou verstrekte gegevens op te vragen in een gestructureerde, veelgebruikte en machine-leesbare vorm, zodat je deze gegevens kunt overdragen aan een andere verantwoordelijke.

Tot slot heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je van mening bent dat ik je persoonsgegevens op een onrechtmatige manier verwerk.

Beveiliging van persoonsgegevens

  • "Beveiliging": Ik erken dat de beveiliging van persoonlijke gegevens een belangrijk onderwerp is en ik neem deze verantwoordelijkheid serieus. Daarom heb ik passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonlijke gegevens te beschermen tegen verlies, diefstal, onrechtmatige verwerking of toegang.

    Deze maatregelen omvatten, maar zijn niet beperkt tot:
  • Gebruik van beveiligde servers
  • Encryptie van gegevens
  • Regelmatige beoordeling van de beveiligingsprocedures
  • Beperkte toegang tot persoonlijke gegevens
  • Regelmatige controle op de naleving van de AVG

Het is belangrijk om te weten dat geen enkel systeem 100% veilig is, dus alhoewel ik mijn uiterste best doe om jouw gegevens te beschermen, kan ik geen absolute garanties geven. Mocht er ondanks mijn inspanningen toch iets fout gaan met jouw gegevens, dan zal ik je hiervan op de hoogte stellen en samen met jou zoeken naar een oplossing.

Cookies

Om jouw gebruikservaring te verbeteren, maak ik gebruik van cookies op mijn website. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op jouw computer of mobiele apparaat worden opgeslagen wanneer je een website bezoekt. Deze cookies stellen mij in staat om informatie te verzamelen over hoe je mijn website gebruikt en hoe ik deze kan verbeteren.

Ik gebruik alleen functionele cookies die noodzakelijk zijn voor de goede werking van mijn website. Dit omvat bijvoorbeeld cookies die ervoor zorgen dat je ingelogd blijft op mijn website of dat je voorkeuren worden onthouden.

Ik gebruik geen marketing- of tracking cookies. Dit betekent dat ik geen gebruik maak van cookies om jouw surfgedrag te volgen of om gerichte advertenties te laten zien.

Als je niet wilt dat cookies op jouw apparaat worden opgeslagen, kun je deze in jouw browserinstellingen uitschakelen. Houd er wel rekening mee dat dit kan leiden tot een slechtere gebruikservaring op mijn website.

Bedankt voor het lezen van mijn privacy- en cookiebeleid. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Wijzigingen

Ik behoud me het recht voor om dit privacy- en cookiebeleid te wijzigen. Wijzigingen zullen op deze pagina worden gepubliceerd, dus zorg ervoor dat je het beleid regelmatig controleert.

Contactgegevens

Bedrijfsnaam: Silvan | Digital Studio
Adres: Pleinweg 70B, 3083 EH Rotterdam
E-mail: hey@silvan.design
KvK nummer: 65078985

digital creative
web design studio
digital creative
web design studio
digital creative
web design studio
digital creative
web design studio